Personvernerklæring

Hvem vi er

Denne personvernerklæringen gjelder for https://jakobsenbyggogflis.no. Jakobsen Bygg & Flis AS (org. no. 998189306) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på dette nettstedet.

Hva betyr behandling av personopplysninger?

Enhver operasjon som gjøres med personopplysningene, enten de er automatisert eller ikke.

Kategorier med personopplysninger vi behandler:

Kontaktinformasjon

Dersom du oppgir din kontaktinformasjon benyttes den for å kunne kontakte deg. Og hvis du handler i vår nettbutikk er det nødvendig for oss å ha din kontaktinformasjon for å kunne sende deg den varen du bestiller.

Lokalisering

IP-adressen din blir lagret i Google Analytics for analysering av trafikkdata.

Informasjonskapsler

Vår nettside benytter informasjonskapsler som vi hovedsakelig bruker for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan lagre informasjonskapsler i din nettleser.

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel lagres i din nettleser, og muliggjør en bedre forståelse av hvordan du bruker nettsida vår. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker den.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari, m.fl. er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at slike endringer kan føre til at enkelte nettsider ikke vil fungere optimalt.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider:

Egne informasjonskapsler

Vi setter noen egne informasjonskapsler som brukes kun for funksjonalitet på nettsidene. Ingen av våre informasjonskapsler brukes til å spore informasjon om deg som bruker av nettsiden, og ingen tredjepart har tilgang til informasjonskapslene.

Google Analytics

Google Analytics samler informasjon om hvordan du bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter i arbeidet med å forbedre nettsiden vår. Informasjonskapslene samler inn informasjon om totalt antall besøkende, hvilket land du befinner deg i, og hvilke undersider du besøker.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Google Remarketing Tag

Google Remarketing er et verktøy for å samle inn informasjon om hvilke målgrupper som bruker nettsiden. Denne informasjonen benyttes for å gi deg relevant reklame på Google sine nettsteder og partnerne deres. Les mer om hvordan Google bruker denne informasjonen her.

Facebook Pixel

Facebook Pixel samler informasjon om hvordan du bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å få en oversikt over målgruppen til nettstedet, i forhold til våre annonser på Facebook. Informasjonskapslene samler inn informasjon om totalt antall besøkende, hvilket land du befinner deg i, og hvilke undersider du besøker.

Hvor lenge personopplysninger lagres

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er relevant ift. målsetningene oppgitt i denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter

Du kan når som helst be om følgende når det gjelder personopplysninger registrert om deg:

  • Innsyn (i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg)
  • Rettelse av feil
  • Sletting
  • Dersom du ønsker personopplysningene tilsendt for å bruke dem andre steder kan du be oss om det.

Evt. klager på behandling som er i strid med reglene må rettes til Datatilsynet.

Overføring av data til tredjepartsland (utenfor EU/EØS)

Jakobsen Bygg & Flis utleverer ikke personopplysninger til land utenfor EU/EØS.

Google lagrer data i sine datasentre i USA eller i andre land der de har sine datasentre. Det betyr at siden Funn AS benytter Google Analytics på vår nettside kan din IP-adresse lagres i land utenfor EU/EØS. Klikk her for å lese mer (pkt. 10) i Google sine vilkår.

Lenker til tredjepart

Vi kan lenke til tredjepartsprodukter og -tjenester på vår nettside. Tredjepartsleverandører har sine egne, uavhengige personvernregler; derfor tar vi ikke ansvar for innhold og aktiviteter tilknyttet nettsider som tilhører tredjepart. Vi ønsker likevel kommentarer til sider vi lenker til, i tilfelle det er relevant for denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon

Du kan når som helst kontakte oss på post@jakobsenbyggogflis.no for å få innsyn i, eller slette personopplysninger lagret om deg.